Kredieten

Lees meer

Voordelig en veilig geld lenen

Als u overweegt een lening af te sluiten, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner die naar uw situatie kijkt, deskundig advies biedt over de meest geschikte lening, en lage rentetarieven hanteert. Dat zijn wij. Wij verstrekken verantwoorde leningen aan al onze klanten, ongeacht het leendoel, of het nu gaat om een auto, een keuken, een verbouwing, of iets anders. We zijn hier om u te helpen.

Neem contact op

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een vorm van consumptief krediet met een vaste rente en looptijd. Bij deze lening ontvangt u het geleende bedrag in één keer, waarna u maandelijks de lening terugbetaalt. Het maandbedrag omvat zowel de aflossing van het geleende bedrag als de verschuldigde rente. De hoogte van het maandelijkse bedrag en de looptijd zijn afhankelijk van het geleende bedrag en de gekozen looptijd. U kunt de looptijd altijd kosteloos verkorten door extra af te lossen. Houd er echter rekening mee dat extra afgeloste bedragen niet opnieuw kunnen worden opgenomen, zoals bij een doorlopend krediet.

Het maximale bedrag dat u kunt lenen, hangt af van verschillende factoren. Enerzijds wordt het bepaald door uw leencapaciteit, wat neerkomt op een berekening op basis van uw inkomen en vaste lasten. Anderzijds is het afhankelijk van het risico dat de bank bereid is te nemen bij het verstrekken van de lening. Hoe lager het risico voor de bank, hoe hoger uw maximale leenbedrag zal zijn. Bijvoorbeeld, als u een vast dienstverband heeft, loopt de bank minder risico dan bij een tijdelijk contract, wat gunstig is voor uw maximale leenbedrag.

 

Kortom, er is geen eenduidig antwoord op de vraag "Hoeveel kan ik lenen?" U kunt een deel ervan berekenen met behulp van onze online rekentool. Wilt u precies weten wat u kunt lenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 06-52841877. Wij staan klaar om u te helpen!

Ruil uw doorlopend krediet in

Een doorlopend krediet is momenteel geen verstandige keuze vanwege de stijgende rente. Wat zijn de nadelen van deze lening en waarom zou u moeten overwegen over te stappen naar een persoonlijke lening?

 

Als u momenteel een doorlopend krediet heeft, is het raadzaam om dit in te ruilen voor een persoonlijke lening. Wat zijn de nadelen van een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet biedt de mogelijkheid om steeds opnieuw extra bedragen op te nemen en eerder afgeloste bedragen later weer op te nemen. Hoewel dit gemak biedt, heeft het ook nadelen. Daarom geven steeds meer mensen de voorkeur aan een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening lost u namelijk de schuld snel af. 

Hier zijn de belangrijkste nadelen van een doorlopend krediet: